Skip to main content

Vierailu

Tervetuloa vierailemaan puhdistamolla!

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on tehty toimenpiteitä myös puhdistamolla. Yksi niistä on ettemme toistaiseksi ota vastaan vierailijoita puhdistamolle. Ilmoitamme kun voimme jälleen pitää vierailukierroksia puhdistamolla.

Virtuaalikierros ja opastettu virtuaalikierros

TERVETULOA virtuaalikierrokselle Kakolanmäen uumeniin: https://turunseudunpuhdistamo.360tour.fi/

Voitte tutustua puhdistamoomme omatoimisesti virtuaalikierroksella. Kierros toimii kaikilla alustoilla kuten tietokoneen tai kännykän selaimella, ja näyttävimmän kokemuksen saat VR-laseilla.

Virtuaalikierros on mahdollista saada myös opastettuna. Opastetut virtuaalikierrokset järjestetään vain ryhmille. Ryhmän vetäjälle lähetetään sähköpostitse ohjeet ja liittymislinkki. Opastetulla virtuaalikierroksella voi esittää kysymyksiä kierroksen aikana.

Turun seudun puhdistamo Oy on huoltovarmuuskriittinen toimija eli organisaatio, joka on erityisen merkittävä yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisen kannalta. Jotta puhdistusprosessin jatkuvuus voidaan turvata, puhdistamolla tehdään kaikki mahdollinen henkilöstön sairastumisen välttämiseksi. Yksi toimenpiteistä on ollut puhdistamon sulkeminen ulkopuolisilta, mikä koskee myös vierailijoita. Haluamme esitellä hienoa laitostamme myös poikkeusjärjestelyiden aikana, joten otimme syyskuussa 2020 käyttöön virtuaalisen puhdistamoesittelyn. Vaikka tulevaisuudessa koronaepidemian hellitettyä otamme taas vierailuryhmiä puhdistamolle, jäävät virtuaalikierros ja opastettu virtuaalikierros vaihtoehtoisiksi vierailumuodoiksi.

Kumppanina projektissa toimi kaarinalainen A1 Media Oy, jonka aiempia toteutuksia on nähty mm. Turun ja Kaarinan kaupunkien medioissa.

Opastettu virtuaalikierros puhdistamolla

Kakolanmäen jätevedenpuhdistamoon järjestettävälle opastetulle virtuaalikierrokselle voi ehdottaa ajankohtaa oheisella lomakella. Ehdotus tulee tehdä vähintään kahta viikkoa ennen vierailua. Ehdotettu ajankohta vahvistetaan ryhmän yhteyshenkilölle, kun virtuaalikierroksen ajankohta varmistuu. Opastettuja virtuaalikierroksia järjestetään vain ryhmille.

Opastettuja virtuaalikierroksia koskevat tiedot ja rajoitukset

  • Kierroksia järjestetään sovitusti arkipäivisin klo 9-17 välillä
  • Vierailu sisältää opastetun virtuaalikierroksen laitoksessa
  • Esittely on maksuton
  • Ryhmän yhteyshenkilölle lähetetään sähköpostitse tiedot kierrokselle liittymisestä
  • Virtuaalikierros kestää 1 – 1½ tuntia
  • Ryhmässä tulee olla vähintään 5 henkilöä
  • Voitte esittää kysymyksiä kierroksen aikana

INTERNETSIVUJEN KÄYTTÄJÄN HYVÄKSYNTÄ HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYLLE

Täyttämällä lomakkeen ymmärrät ja hyväksyt Turun seudun puhdistamo Oy:n kulloinkin voimassaolevat tietosuojakäytännöt, jotka on esitetty sivulla Tietosuoja. Lähettämällä meille henkilötietojasi annat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn yksityisyyden suojaa koskevien ehtojemme mukaisesti.

ILMOITTAUDU OPASTETULLE VIRTUAALIKIERROKSELLE

Ehdota virtuaalikierroksen ajankohtaa alla olevalla lomakeella. Ilmoittautuminen on sitova, kun ajankohta on vahvistettu.

Täytä lomakkeelle ryhmän tiedot, ajankohtaehdotus sekä ryhmän yhteyshenkilön tiedot. Kun virtuaalikierrosehdotus on käsitelty, vahvistetaan ajankohta ryhmän yhteyshenkilölle tai jos ehdotettu ajankohta ei ole mahdollinen, sovitaan yhteyshenkilön kanssa uusi ajankohta. HUOM! Täytä yhteyshenkilön tiedot huolellisesti.